Informationen

Informationen finder du i Foyeren ved indgang A øst og A vest. 

I informationen kan du få svar på dine generelle spørgsmål omkring Sundhedshuset. Vi hjælper dig også gerne med at finde rundt i Sundhedshuset.

 

Informationen har følgende åbningstider:

Mandag-torsdag kl. 08.00- 15.00

Fredag kl. 08.00-13.00.

 

Vores receptionist hjælper også med andre ting rundt i huset, og der kan derfor være tidspunkter, hvor hun er væk et øjeblik. 

 

Du kan ringe til informationen alle hverdage på tlf. 72 10 50 00, med følgende telefonåbningstider; man-torsdage kl. 08.00-15.00 og fredage kl. 08.00-13.00.

 

Du kan ikke bruge informationen til at bestille eller afbestille en tid ved f.eks. din læge. Her henviser vi til, at du tage direkte kontakt til din læge eller anden fagperson.

 

I informationen kan du altid bede om et glas vand, hvis du bliver tørstig.

 

Det er muligt at købe en kop kaffe/kakao, lille vandflaske, frugt og små snacks i receptionen. Der kan betales med mobilepay og kontanter.

Frem til sommerferien, til og med uge 25, kører vi en forsøgsordning i informationen hvor det vil være muligt at købe frokost mellem 11.00-15.00 mandag til torsdag og mellem 11.00-13.00. Udvalget vil være varierende og bestå af sandwich, wraps og salater. Der kan betales med mobilepay og kontanter. 

 

Du er altid velkommen til at sætte dig ved bordene rundt om receptionen og nyde en kop kaffe.

 

Er I flere, der har været til træning eller anden aktivitet i Sundhedshuset, så er I velkomne til at benytte informationen og Foyeren til at slutte af i. I må gerne medbringe mad og drikkevarer selv.