Fredericias Sundhedsuger 2020

I ugerne 38-41 sættes der ekstra spot på sundhed og trivsel

 

I år afholdes sundhedsugerne fra d. 14. september-11. oktober 2020 og du/I inviteres med både som deltagere og/eller arrangør.
Det er tredje år i træk, at der afholdes sundhedsuger i efteråret i Fredericia. Sundhedsugerne favner både den fysiske sundhed, mentale sundhed, velvære, trivsel og fællesskab. Sundhed tænkes således meget bredt, og det samme gør alle aktiviteterne og arrangementerne, som der afholdes i ugerne.

Vi ved godt, at situationen i år er anderledes på grund af COVID-19, og at der er visse forholdsregler, som vi og arrangørerne må tage. Men COVID-19 har om noget tydeliggjort, hvor betydningsfuld den fysiske, mentale og sociale sundhed og trivsel er. Vi håber derfor, at I har lyst til at deltage, så vi sammen kan sætte ekstra spot på sundheden og trivslen i Fredericia.

 

Hvor kan jeg se, hvad der sker i sundhedsugerne?

Her på hjemmesiden under ’kalender og events’ finder du oversigten over alle de arrangementer og aktiviteter, som du har mulighed for at deltage i under sundhedsugerne. Du kan også klikke her for at komme direkte til siden. Vær opmærksom på, at de fleste kræver tilmelding.

Derudover opfordre vi Jer til at følge ’Fredericia Sund By’ på Facebook og Instagram, hvor vi vil dele arrangementer, gode historier og andet materiale under sundhedsugerne.

 

Hvordan kan jeg byde ind med en aktivitet eller andet til sundhedsugerne?

Alle har mulighed for at melde ind med indhold til sundhedsugerne.
Så hvis du/I har en aktivitet, arrangement, en god historie eller andet som I gerne vil byde ind med og have spredt kendskabet til, så er muligheden der nu. Se vedhæftede dokument om, hvordan du byder ind med aktiviteter.

 

Har du/I nogle spørgsmål så kan I kontakte Michela Jørgensen på michela.jorgensen@fredericia.dk

 

Vi glæder os til fire uger med ekstra spot på sundheden og trivslen i Fredericia!